BC Dynamo Swalmen: 15 jaar!

Zondag 1 maart is het 15 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. De vereniging heeft pieken en dalen gekend waarvan we nu weer op een hoge piek afstevenen. Het ledenaantal bij de volwassenen en jeugd is goed op peil waardoor de sporthal weer vol zit met mensen die graag de badmintonsport beoefenen.

Bij deze nodigen we ook iedereen uit om eens met ons mee te sporten. De recreanten spelen op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur en de jeugd traint op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Dit lustrum zal overigens niet helemaal onopgemerkt voorbij gaan. De komende tijd staan er een aantal activiteiten gepland en zijn er ook nieuwe clubshirts in de maak.

Activiteiten

Opendeuravond
Vrijdag 20 maart vind er een open speelavond plaats waarbij iedereen welkom is. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar oud-leden die we graag willen vragen nog eens gezellig mee te komen sporten.

De jeugd heeft zaterdag 21 maart een open training waarbij de jeugdleden iemand kunnen meenemen.

Blindbadminton
17 April vind er weer het befaamde blindbadmintontoernooi plaats. Deze spelvorm is erg leuk omdat je de tegenstander niet kunt zien en de shuttle pas laat over het net ziet komen.

De jeugd heeft zaterdag 18 april ook een blindbadmintontoernooi.