BC Dynamo oppermachtig in Sevenum

De uitwedstrijd van BC Dynamo in- en tegen Sevenum is geƫindigd in een grote overwinning voor de club uit Swalmen. Alle acht wedstrijden werden gewonnen, soms met overmacht maar soms moest er ook voor geknokt worden. Zo kreeg Filomijn van der Poel de overwinning pas na een enerverende derde set in handen en moest Stefan van der Schaaf in een thriller-achtige verlenging alles geven om uiteindelijk met 25-23 (!) de set, en de wedstrijd te winnen.

Voor Julius van der Poel, Dylan Alers, Ragna van Wylick en Tessa Reijnders verliepen de wedstrijden soepeler en er werd dan ook eenvoudig gewonnen. Door de grote overwinning houdt het team van BC Dynamo zicht op promotie. Aanstaande zondag wordt om 14.00 uur in Sportcentrum Swalmen de laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld. De overwinning werd met een heuse ijstaart op traditionele wijze gevierd bij een van de sponsoren!

Door John van der Poel

Foto bijschrift:
V.l.n.r.: Trainer Dennis van Houts, Tessa Reijnders, Bijke van der Poel, Ragna van Wylick, Filomijn van der Poel, Julius van der Poel en Dylan Alers.