Blindbadmintontoernooi weer een succes

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er bij BC Dynamo weer het jaarlijkse Bakkerij Timmermans BlindBadmintonToernooi, oftewel het BTBBT, georganiseerd. Middels een zwart zeil dat hoog opgehangen wordt is het onmogelijk de tegenstander te zien en de shuttle te zien aankomen.

Dit zorgt natuurlijk altijd voor de nodige hilariteit, maar het blijft net zo goed toch erg inspannend. Men moet immers sneller reageren dan bij normaal badminton het geval is. Omdat het inmiddels de gewoonte is geworden om te foetelen bij dit spel werden de wedstrijden gespeeld onder de bezielende leiding van een scheidsrechter die alles nauwkeurig in de gaten hield.

De teams streden voor de eer en de titel zodat men zich weer voor een jaar blindbadmintonkampioen mag noemen. Dit jaar ging de eerste plaats naar Thijs Bovendeerd en Sebastiaan Rutten, de gedeelde tweede plaats naar Chrit Stakenborg/Peter Tegels en Betsy Schmitz/Igor Smeets en de derde plaats naar Britt Schaefer en Dennis van Houts.

Het hoogtepunt van het toernooi blijft misschien toch wel de taart, die net als voorgaande jaren weer gesponsord werd door Bakkerij Timmermans. Hiernaan kon iedereen zich weer te goed doen en bleef het veelal niet bij één stuk. Hopelijk wordt het BTBBT volgend jaar weer net zo’n succes als dat het dit jaar was.