Introducés maken kennis met badminton

Afgelopen vrijdag organiseerde badmintonclub Dynamo een introductietoernooi. Een groep enthousiaste introducés greep deze mogelijkheid aan om kennis te maken met de badmintonsport. Er werd de hele avond in een gezellige sfeer gesport, waarna er nog lekker werd nagetafeld. Want dat is bij onze vereniging ook belangrijk: niet alleen de sport, maar ook de gezellige nevenactiviteiten.

Sporten bij BC Dynamo heeft nog meer voordelen. Je kunt bij ons namelijk twee keer per week sporten: op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en op vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur. Je bent vrij in wanneer je komt: je kunt een van de twee, maar ook beide avonden sporten.

Wij spelen dan middels een naamkaartensysteem. Hierdoor speel je telkens weer andere wedstrijden en leer je iedereen snel kennen. Daarbij worden er regelmatig professionele instructies gegeven zodat je snel op niveau kunt meespelen.

Het mooiste van dit alles is nog wel dat je bij ons een heel seizoen kunt sporten voor maar € 75,-. En als je nu lid wordt sport je zelfs de eerste maand helemaal gratis!

Kom dus eens kijken op een van onze speelavond in Sportcentrum Swalmen of neem meteen je sportkleding mee! Voor meer informatie kijk je op onze website www.bcdynamo.nl of volg je ons op www.facebook.com/bcdynamoswalmen.