Jeugd BC Dynamo pakt volle, dubbele winst!

Afgelopen zondag wisten beide jeugdteams van BC Dynamo de volle winst te pakken in de thuiswedstrijd tegen BC WIK uit Sittard. Exact om 14.00 uur begonnen de eerste heren- en dames dubbelwedstrijden. Julius van der Poel en Stefan van der Schaaf wisten hun partij als eerste te winnen al snel gevolgd door de dames Amy Geraedts  en Ragna van Wylick. Ook de andere twee dubbels werden natuurlijk winnend afgesloten. In de enkel partijen was de overmacht ook groot al moest Stefan van der Schaaf diep gaan in de derde set. Door de juiste coaching van Dennis van Houts en Maikel Timmermans kon Stefan de derde set naar zich toetrekken. Tessa Reijnders, Filomijn van der Poel, Tim van den Essen en  Dylan Alers wonnen eenvoudig van hun tegenstanders.

Het publiek op de tribune werd steeds enthousiaster en in de pauze kon men zelf op de baan met racket en shuttle aan de gang. Vader en zoon Alers speelden een uiterst leuk partijtje tegen vader en zoon Van den Essen (uitslag onbekend). Na de pauze werden de mixed dubbels afgewerkt die ook allen in het voordeel van BC Dynamo uitvielen. Sportief werd de tegenstander uit Sittard uitgezwaaid en kon men zich opmaken voor het in ontvangst nemen van de bonus: een heerlijk ijs van maar liefst drie bollen!

Wil jij ook eens meedoen met badminton? Wij trainen op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur voor de jeugd. De volwassenen kunnen terecht op dinsdag van 19.30 – 21.00 uur en op vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur. Er zijn altijd voldoende rackets aanwezig! Kom eens vrijblijvend kijken en proef de gezellige sfeer bij BC Dynamo.