Sport de eerste maand gratis bij badmintonclub Dynamo

Altijd al eens kennis willen maken met de badmintonsport? Dan is dit je kans! Badmintonclub Dynamo organiseert op vrijdag 21 november a.s. vanaf 20.00 uur in sportcentrum Swalmen een introductietoernooi. Iedereen is hierbij uitgenodigd om in een gezellige sfeer lekker sportief bezig zijn. Je hoeft natuurlijk niet alleen te komen. Neem gezellig een vriend of vriendin mee om samen met jou aan dit gezellige toernooi deel te nemen.

Sporten bij BC Dynamo heeft veel voordelen. Je kunt bij ons twee keer per week sporten: op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en op vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur. Wij spelen dan middels een naamkaartensysteem, waardoor je telkens weer andere wedstrijden speelt en iedereen snel leert kennen. Daarbij is badminton natuurlijk super gezond en worden er regelmatig professionele instructies gegeven zodat je snel op een leuk niveau kunt meespelen.

Het mooiste van dit alles is nog wel dat je bij ons een heel seizoen kunt sporten voor maar € 75,-. En als je nu lid wordt sport je zelfs de eerste maand helemaal gratis! Kom dus op vrijdag 21 november om 20.00 uur naar de sporthal en sport gezellig met ons mee.