Veel gefoetel bij Bakkerij Timmermans Blindbadmintontoernooi

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd bij badmintonclub Dynamo Swalmen het jaarlijkse Bakkerij Timmermans BlindBadmintonToernooi, oftewel het BTBBT, georganiseerd. Middels een zwart zeil dat hoog opgehangen wordt zie je de tegenstander niet en zie je de shuttle pas het laatste moment aankomen.

blindbadminton

Dit zorgt natuurlijk voor de nodige hilariteit, maar het maakt de toch al snelle sport nog spannender. Men moet immers sneller reageren dan bij normaal badminton het geval is. Helaas is het bij deze opzet gemakkelijk om te foetelen, maar aan valsspelen valt natuurlijk geen eer te behalen.

Dit jaar ging bij de recreanten de eerste plaats naar Mark Ickenroth en Dennis van Houts, de gedeelde tweede plaats naar Dylan Alers/Rob Sanders en Chrit Stakenborg/Chris Rozema. Bij de jeugd wonnen Simon Delissen en Denzel Mackay en eindigden Sjors Sillen en Naud Koolen op de tweede plaats.

Na het toernooi volgt traditiegetrouw de heerlijke taart. Deze werd ook dit jaar weer gesponsord door Bakkerij Timmermans! Niemand kan deze taart laten staan, maar het grootste stuk was zoals altijd gereserveerd voor de winnaars.