Recreanten

De voordelen van sporten bij BC Dynamo

Vrijblijvend

We bieden je de mogelijkheid om elke week geheel vrijblijvend te komen spelen. Er zijn geen verplichtingen dus je speelt alleen wanneer je dat zelf wil. Je kunt de eerste maand geheel vrijblijvend mee sporten om te kijken of het je bevalt. Er zijn leenrackets aanwezig die je dan kunt gebruiken.

Toegankelijk

Bij ons worden de partijen ingedeeld middels een rouleersysteem. Op die manier speelt iedereen mee en telkens met anderen. Je bent dan ook niet afhankelijk van vaste spelers en kunt dus altijd komen sporten. Tevens leer je op deze manier iedereen snel kennen.

Professioneel

Bij ons worden er regelmatig professionele instructies gegeven en krijgen alle nieuwkomers extra hulp aangeboden. Je kunt dan ook al gauw op een leuk niveau meespelen. Voor de cursus hebben we enkele trainers tot onze beschikking.

Gezellig

Bij ons komt de sport natuurlijk op de eerste plaats, maar dat neemt niet weg dat sporten bij BC Dynamo ook erg gezellig is. Er wordt met regelmaat een gezellige nevenactiviteit georganiseerd. De jaarlijkse feestavond is altijd een drukbezochte gelegenheid.

Voordelig

Badminton is niet duur in verhouding tot bijvoorbeeld de gemiddelde sportschool. De contributie voor de recreanten bedraagt slechts € 115,- per jaar. Voor dit bedrag kun je een heel seizoen twee keer per week sporten.